Uniunea Europeană versus Republica Moldova: DA sau BA? / VIDEO

0
164

Astăzi și mâine la Bruxelles are loc un summit al Consiliului European, care are o însemnătate istorică pentru Republica Moldova. Reprezentanții celor 27 de state – membre UE vor decide dacă merită sau nu merită republica noastră un loc în anticamera acestui organism internațional important și râvnit de mai multe țări.

   Această temă nu putea fi lăsată în umbră și de redacția noastră, de aceea vă propunem o discuție în contradictoriu, în cadrul emisiunii W. De data aceasta rolul optimistului, adică a celui care crede că Republica Moldova va obține un DA și l-a adjudecat Vadim Șterbate, iar Victor Cobăsneanu va apăra tabăra pesimiștilor, adică a celor care cred că vom primi un BA. Sperăm că macar unul din noi să „ghicească” răspunsul corect și acesta să fie… DA.

Vizionare plăcută!

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA. 


Articolul precedentAO „Casa Speranțelor”, Consiliul raional Soroca și primăria Soroca au semnat un acord de parteneriat trilateral
Articolul următorGrea e viața de cioban / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.