Un sorocean s-a dus la vânătoare în zona de frontieră și va fi penalizat

0
356

Un bărbat din Soroca a fost depistat în timp ce se afla la vânătoare, în apropiere de frontiera moldo-ucraineană, scrie stiri.md. În după-amiaza zilei de ieri, la o distanță de un kilometru de frontieră, pe direcția localităților Egoreni (MD) – Ivankov (UA), patrula Poliției de Frontieră a auzit cinci împușcături.

 În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au depistat cinci bărbați. Preliminar, s-a stabilit că unul dintre ei deținea legal o armă și permisiunea de a vâna. El a reușit să împuște mai multe păsări. Totuși, persoana va fi penalizată pentru vânătoare ilegală în zona de frontieră. Cazul este cercetat în comun cu Inspecția pentru Protecția Mediului și Inspectoratul de Poliție Soroca.

Reamintim că, conform deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale, vânătorilor și amatorilor le este interzisă tragerea și aflarea cu arme încărcate la o distanță mai mică de 10 km de frontiera Republicii Moldova cu Ucraina.

Foto: border.gov.md


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDeputatul Vladimir Odnostalco a mințit despre numărul de persoane asigurate în anul 2022
Articolul următorDoctor Silvia Tetiu: „Cazuri de gripă nu avem la copii. Situația cu virozele s-a ameliorat”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.