Un șofer de Dacia, beat la volan, a tamponat un BMW parcat regulamentar pe o stradă din municipiul Soroca

0
2868
Aseară, în jurul orei 20:00, poliția din Soroca a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe o stradă din centrul municipiului Soroca.
Ajunși la fața locului, preliminar, polițiștii au stabilit că un bărbat de 34 de ani din municipiul Soroca,  conducând mijlocul de transport de marca Dacia Düster, în circumstanțe necunoscute a pierdut controlul asupra volanului, în rezultat a accidentat din spate un automobil de marca BMW, care era parcat regulamentar pe o stradă din municipiul Soroca. Ulterior, ambele vehicule au fost proiectate în copacii de pe trotuarele străzii, fiind deteriorate esențial.
  Conducătorul automobilului de marca Dacia, a fost transportat la spitalul raional pentru a-i fi acordat ajutor medical. Acesta fiind supus testării alcoolscopice s-a stabilit că era în stare de ebrietate.
În continuare, polițiștii din Soroca întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedent11.700 de lei – acesta este cuantumul salariului mediu lunar pe economie, prognozat pentru anul 2023
Articolul următorO nouă formulă de reexaminare a pensiei pentru limita de vârstă pentru stagiul de cotizare realizat, de la 1 ianuarie 2023
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.