Un moldovean stabilit în Italia a cântat la saxofon timp de 9 ore, în timp ce era operat pe creier

0
391

Un muzician moldovean stabilit în Italia de mulți ani a fost salvat de către o echipă de medici italieni și britanici. O echipă de chirurgi de la Spitalul Internațional Paideia din Roma l-a operat pe bărbatul în vârstă de 35 de ani, pentru a-i extirpa o tumoare. Bărbatul a cântat la saxofon timp de 9 ore, în timp ce era operat pe creier, deoarece a fost supus unei intervenții în stare de veghe.

Pacientul a fost supus unei „operații în stare de veghe”, pentru ca medicii să se asigure că nu-i vor compromite funcțiile neurologice. Bărbatul le-a spus doctorilor că abilitatea sa de a cânta e cea mai importantă pentru el, scrie unica.md

Muzicianul a interpretat melodia din filmul „Love Story”, din 1970, și imnul național al Italiei.

,,Am făcut-o și pe asta. Vreau să mulțumesc în primul rând familiei mele și prietenilor apropiați”, a declarat Gheorghe după intervenție pe pagina sa de facebook, unde a postat un video.

,,Mă simt extrem de bine, revin la viața normală”, ne-a declarat bărbatul. Mai multe detalii despre intervenție aflați aici.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedent„Ziua ușilor deschise” la Judecătoria din municipiul Soroca / VIDEO
Articolul următor„Nicolae Bulat – ultimul pârcălab de la Soroca”, o nouă carte marca Sava Bogasiu
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.