Un Mercedes oprit la intrarea în orașul Soroca a fost depistat cu acte expirate și falsificate

1
2234

Deși un conațional când și-a procurat automobilul a fost anunțat de fostul proprietar că actele sunt în neregulă, acesta în continuare folosea mijlocul de transport pentru diverse servicii. Ilegalitatea acestuia a fost deconspirată de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră Soroca, în urma valorificării unei informații operative. Totodată proprietarul automobilului are versiunea sa referitoare la acest caz. Vă recomandăm să priviți acest video.

La data de 10 august, ora 19:10, la intrarea în orașul Soroca, polițiștii de frontieră au oprit în trafic un Mercedes Benz, înmatriculat în Lituania. Pentru mijlocul de transport exista informația că proprietarul acestuia ar circula pe drumurile naționale cu actele expirate și falsificate. Astfel, în urma verificărilor riguroase s-a confirmat informația operativă. Toate actele prezentate pentru autoturism aveau termenul de valabilitate expirat, mai mult că au apărut suspiciuni de falsificare a reviziei tehnice și asigurării auto Cartea Verde. Totodată, în baza de date a Poliției de Frontieră figura ca ultima intrare în Republica Moldova încă din anul 2015, ceea ce ar însemna că depășise cu mult timp termenul de ședere pe teritoriul țării noastre.

La audieri persoana și-a recunoscut vina. Bărbatul de 31 de ani a declarat că automobilul a fost procurat contra sumei de 1150 de euro și fostul proprietar l-a anunțat despre prezența unor încălcări la actele de însoțire a vehiculului.

Urmare a celor depistate, bărbatul este cercetat în conformitate cu art.287 al.9, 287 cu indicele 3, al.2 Cod Contravențional și art.361, al.1 Cod Penal al Republicii Moldova. Automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Soroca. Cazul este cercetat în continuare de către angajații Direcției regionale NORD.

sursa: border.gov.md

Articolul precedentConsiliul Raional Soroca vrea să-ți afle părerea
Articolul următorVIDEO: Ce spune proprietarul Mercedes-ului stopat de Poliția de Frontieră?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

  1. Nui corect ce scrie aici baiatut a posts Un vidiou si a si spus ca actele is bune nus falsifikate nici politia de frontiera nu lia putut demonstrat acest fapt dar de expirare da baiatu a si Precizat ca Asigurare e trecut terminul in timp de pandemie nu putea nika ieri sa Le prelungeasca oare de ce publikati informatii ne valibile dumneavoastra astai alta intrebare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.