Un grup de experți străini au vizitat primăria Soroca

0
87
  După cum scrie Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca, primarul   Lilia Pilipețchi,  viceprimarii și alți angajați ai primăriei au avut o întrevedere cu reprezentații Direcției Situației Excepționale și experți din străinătate din cadrul Programului de Prevenire și Reducere a Dezastrelor pentru Europa de Est ( PPRD East 3) și reprezentați de la Crucea Roșie din Italia.
  Conform sursei, „…în cadrul ședinței s-a discutat despre obiectivele pentru dezvoltarea Programului PPRD East 3. În calitate de obiective ale proiectului sunt activități ce țin de elaborarea Metodologiei naționale de evaluare a riscului la dezastre pe teritoriul Republicii Moldova, dar și crearea un sistem de alertă a populației la dezastre. Totodată partenerii Programului ar putea beneficia de instruiri în domeniul Mecanismului de protecție civilă”.
   Programul PPRD East 3 este a treia etapă a Inițiativei Emblematice a UE concepută pentru a contribui la stabilitate și securitate în țările Parteneriatului Estic – Republica Moldova, Ucraina, Georgia, Azerbaidjan, Armenia, Belarus. (SURSA: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.