Aflat beat la „volanul” unei căruțe, un căruțaș riscă amendă de la 17.500 până la 25.000 de lei

0
648
În satul Corlăteni din raionul Rîșcani polițiștii de patrulare au observat un căruțaș în stare de ebrietate avansată. Testul „Drager” a arătat o concentrație de 1,48 mg/l alcool în aerul expirat, scrie  echipa.md

 

Bărbatul de 35 de ani, originar din aceeași localitate, riscă conform legislației o amendă de la 17 500 până la 25 000 de lei.

Poliţia atrage din nou atenţia cu privire la importanţa deosebită pe care o au aceste categorii de participanți la trafic: nu conduce hipomobilul dacă ai consumat alcool; poartă vestă reflectorizantă; echipează corespunzător mijlocul de transport pentru a fi vizibil noaptea.

Obiectivul principal al acestor razii este creșterea gradului de siguranță rutieră a conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală.

echipa.md

FOTO: simbol

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCompensațiile pentru fiecare categorie vor fi achitate în facturile de energie
Articolul următorLudmila Dudun: „Propria afacere de la Chișinău am lăsat-o pentru familia mea”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.