Un bărbat din raionul Drochia s-a încuiat în casă și și-a dat foc

0
366

La 7 august, o femeie de 49 ani din satul Șuri, raionul Drochia a anunțat Poliția din Drochia că este agresată fizic de către soțul său, un bărbat de 54 de ani.

„Polițiștii au intervenit la documentarea cazului și pe numele bărbatul a fost emis ordin de restricție pe un termen de 10 zile. Totodată, s-a stabilit că în aceeași zi, bărbatul a încălcat ordinul de restricție și în lipsa soției acestuia a intrat în casă și ar fi incendiat-o intenționat. La fața locului au intervenit angajații Inspectoratului General de Situații de Urgență și Asistența Medicală Urgentă, ulterior au scos bărbatul din incendiu și a fost transportat la Spitalul Raional Drochia”. Această informație a fost furnizată de către ofițerul de presă de la Inspectoratul de Poliție Soroca, Svetlana Talpă.

În lipsa femeii, în lipsa membrilor familiei, agresorul s-a încuiat în casă și a dat foc la casă. Bărbatul a primit arsuri și a fost transportat la spital. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Articolul precedentCNN: Romii din Ucraina, discriminați în România, Republica Moldova și Cehia
Articolul următorA plecat în lumea celor drepți fostul director al școlii republicane de iluminare culturală din Soroca, Mihail Murzac
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.