Un bărbat din raionul Drochia s-a încuiat în casă și și-a dat foc

0
357

La 7 august, o femeie de 49 ani din satul Șuri, raionul Drochia a anunțat Poliția din Drochia că este agresată fizic de către soțul său, un bărbat de 54 de ani.

„Polițiștii au intervenit la documentarea cazului și pe numele bărbatul a fost emis ordin de restricție pe un termen de 10 zile. Totodată, s-a stabilit că în aceeași zi, bărbatul a încălcat ordinul de restricție și în lipsa soției acestuia a intrat în casă și ar fi incendiat-o intenționat. La fața locului au intervenit angajații Inspectoratului General de Situații de Urgență și Asistența Medicală Urgentă, ulterior au scos bărbatul din incendiu și a fost transportat la Spitalul Raional Drochia”. Această informație a fost furnizată de către ofițerul de presă de la Inspectoratul de Poliție Soroca, Svetlana Talpă.

În lipsa femeii, în lipsa membrilor familiei, agresorul s-a încuiat în casă și a dat foc la casă. Bărbatul a primit arsuri și a fost transportat la spital. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.