Un bărbat din Cureșnița a rămas fără BMW la Iorjnița

0
565
foto: IP Soroca

La 5 noiembrie, în Serviciul de Gardă al IP Soroca a parvenit comunicarea telefonică de la un bărbat, care a comunicat că un automobil s-a inversat la intrarea din satul Iorjnița din raionul Soroca, ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

foto: IP Soroca

“Ajunși la fața locului, preliminar poliția a stabilit că un bărbat de 26 de ani locuitor al satului Cureșnița Veche din raionul Soroca, deplasându-se pe drumul din satul Iorjnița raionul Soroca la volanul automobilul de marca BMW, nu ar fi adaptat viteza corespunzătoare la situația rutieră (drum umed) ignorând punctul 45 al. 1 lit. din RCR, pierzând controlul asupra automobilului a derapat de pe traseu, inversându-se.

foto: IP Soroca

Fiind supus testării alcoolscopice cu aparatul Dräger, s-a constatat 0.03mg/l vapori de alcool în aerul expirat. În urma accidentului rutier conducătorul automobilului de marca BMW a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportat la spitalul raional Soroca. Alte circumstanțe se stabilesc” informează poliția.

foto: IP Soroca

Articolul precedentLa Soroca a avut loc o acțiune de salubrizare pe cheiul Nistrului / VIDEO
Articolul următorSoroca în 7 zile – „Observatorul” din 5 noiembrie 2021 / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.