Un bărbat a murit în apele Nistrului

0
76

Chiar dacă sezonul estival s-a încheiat, temperaturile ridicate de la începutul lunii septembrie mai atrăgeau oamenii la iazuri şi la râu. Iniţiativa unui grup de prieteni de a se scălda într-o zi toridă s-a finalizat tragic. Astfel, un bărbat în vârstă de 45 de ani s-a înecat în apele râului Nistru.

Potrivit informaţiilor oferite de responsabilii Direcţiei Situaţii Excepţionale Soroca, la 2 septembrie, seara, poliţia a informat că în r. Nistru din apropierea s. Egoreni s-a înecat o persoană. Salvatorii din cadrul DSE s-au îndreptat la locul cu pricina. Ei au intervenit cu o autospecială şi cu barca din cauciuc şi au efectuat lucrări de căutare a cadavrului. Prima zi nu a rezultat cu nimic, de aceea lucrările de căutare a cadavrului au fost continuate şi în a doua zi. În jurul orei 13:30 cadavrul a fost depistat la o distanţă de aproximativ 4 km de la locul incidentului la o adâncime de 2 m şi extras din râu, ne-a mai comunicat sursa.

Direcţia Situaţii Excepţionale Soroca recomandă cetăţenilor să se scalde doar în bazinele special amenajate şi până la indicatoarele stabilite. Specialiştii amintesc: se interzice scăldatul în stare de ebrietate, de a folosi în timpul scăldatului obiecte improvizate şi săriturile în apă de la înălţimile periculoase, iar minorii nu trebuie lăsaţi de unii singuri la scăldat.

Tatiana Zabulica


Articolul precedentNichita Sprinci a adus “aurul” din Italia
Articolul următorGunoiştea orăşenească: flăcările au fost stinse, straturile de deşeuri mai mocnesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.