Un an de la începutul războiului: soroceanca Ana C., care locuiește la Kiev, povestește cum războiul a trecut cu tancul prin soarta familiei sale / VIDEO

0
284

La împlinirea unui an de la invazia Rusiei în Ucraina, situația în țară vecină rămâne foarte grea, iar alertele aeriene au devenit o normă. Despre aceasta ne-a povestit Ana C., o soroceancă care de 13 ani trăiește la Kiev.

Mamă a trei copii și soția unui luptător ucrainean cu atacatorii, Ana trăiește la turații maxime ororile acestui război nedrept. Or, războiul a trecut cu tancul prin soarta familiei sale și până în prezent femeia nu a găsit răspuns la întrebările, care frământă toată lumea – De ce? Pentru ce? Până când? Rușii au venit să ne salveze sau au venit să ne ucidă?

Cu toate acestea, femeia crede în viitorul țării sale și a copiilor săi, dar are dubii că și copiii din țara lui Putin, mulți dintre ei ostatici a semnului „Z”, își merită soarta, schilodită de omul care niciodată nu va avea la picioare Ucraina.

Vă propunem un material VIDEO, realizat de reportera Ludmila Mărginean. (FOTO: Spynews.ro)


  • ETICHETE
  • LM
Articolul precedentCURS VALUTAR: leul moldovenesc se apreciază în raport cu euro și se depreciază în raport cu dolarul
Articolul următorRezultatele sondajului: Cine trebuie să plătească facturile cetățenilor?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.