Trei minori sunt suspectați de furt din grădinița satului Rublenița și răpirea unui automobil

0
1316

Poliția din Soroca a fost alertată de angajatul unei grădinițe din satul Rublenița, care a comunicat că, a depistat lipsa unui calculator și a unui televizor din instituție. În aceeași noapte, poliția a fost informată și despre răpirea unui automobil de marca VAZ, care a fost parcat la poarta gospodăriei unui localnic.  

 În urma măsurilor de investigații întreprinse, la scurt timp de la comiterea infracțiunilor, polițiștii din Soroca au identificat și localizat trei persoane suspecte. Aceștia s-au dovedit a fi trei minori de 14 ani, locuitori ai raionului Soroca, care anterior au mai comis și alte abateri și se află în vizorul poliției.

 Actualmente, minorii sunt cercetați penal pentru furt, iar oamenii legii întreprind în continuare măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Menționăm că, lucrurile sustrase au fost găsite într-o casă părăsită din apropierea grădiniței, iar automobilul răpit, a fost găsit abandonat nu departe de casa proprietarului. Toate obiectele sustrase din grădiniță au fost restituite instituției și automobilul transmis proprietarului.

 Inspectoratul de Poliție Soroca a sesizat reprezentanții administrației publice locale și ai Direcției asistență socială și protecție a familiei pentru luarea măsurilor legale în privința minorilor și soluționării situației create.

 În acest context, îndemnăm întreaga comunitate să se implice la monitorizarea minorilor și să existe o colaborare  a tuturor instituțiilor responsabile, inclusiv a reprezentanților  autorităților publice, pentru a stopa fenomenul implicării minorilor la comiterea infracțiunilor.

sursa: poliția.md

Articolul precedentFeodora Revenco: „Pot să croșetez orice personaj dorit” / VIDEO
Articolul următorToată copilăria mea i-am spus mamei mele ”soră” pentru ca soțul ei să nu știe că sunt fiul ei, de fapt
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.