Tragedie într-o familie din Soroca

0
2169

Patru membri ai unei familii din municipiul Soroca au decedat în două accidente rutiere, produse la un interval de câteva zile, pe teritoriul Federației Ruse. Tatăl, doi fii și o fiică au murit, a supraviețuit doar  mama. Rudele și apropiații s-au solidarizat și pregătesc ceremonia de înmormântare.
Tragedia a avut loc acum câteva zile. Trei membri ai familiei Ferari din Soroca, care se aflau la muncă în Rusia, se întorceau în țară. “La un moment dat, mașina în care se aflau a ieșit la depășire și s-a lovit frontal într-un camion, ne-a comunicat Artur Cerari, Baronul rromilor din Soroca. Șoferul a decedat pe loc, iar fiica și nevasta acestuia au ajuns în stare gravă la spital. În scurt timp, fata de doar 18 ani a decedat.  Femeia a fost adusă acasă. Aceasta se află la rude și acum urmează un tratament. Ea nu știe ce s-a întâmplat cu familia sa”.

Sursa mai spune că aflând despre accident, doi fii ai acestora s-au pornit la locul tragediei din Azerbaijan, unde munceau. În drum au nimerit și ei în accident, unde ambii au decedat. În urma tragediei, trei copii minori au rămas orfani.

Unul dinte ei avea 22, iar altul 27 de ani. Amândoi au soții. Unul are un copil, iar celălalt are doi copii, mare tragedie, toată lumea e îndurerată”, ne-a comunicat doamna Preida, o cunoscută a familiei (sursa a solicitat să nu-i divulgăm prenumele).

Rudele familiei Ferari și întreaga comunitate rromă din Soroca și nu doar, s-au solidarizat și pregătesc funeraliile celor patru soroceni. Corpurile neînsuflețite au fost aduse în Soroca și vor fi înmormântate în următoarele săptămâni.

Articolul precedentIn vino veritas (VIDEO)
Articolul următorCentenarul Marii Uniri la Soroca: Programul activităților

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.