Tragedie în satul Baroncea: un copil de patru ani înghițit de apele râului Cubolta

0
283

Un copil în vârstă de patru ani a fost înghițit de apele râului Cubolta în satul Baroncea, din raionul Drochia. Nenorocirea a avut loc sâmbătă seara, 3 iunie. Mama copilului a fost cea care a anunțat imediat poliția despre dispariția fiului său. Autoritățile, fiind alertate cu privire la această situație de urgență, s-au mobilizat rapid și au început căutările în zonă.

Împreună cu polițiștii și localnicii, s-au desfășurat operațiuni de căutare în zonă, iar copilul a fost găsit în apele râului Cubolta, care se afla în apropierea casei sale.

Polițiștii și mama copilului au încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea ambulanței. Din păcate, la sosirea asistenței medicale, copilul nu prezenta semne de viață, iar medicii au constatat decesul acestuia.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost trimis pentru examinare medico-legală, iar un proces penal a fost inițiat pentru a stabili toate circumstanțele legate de acest tragic incident.

Articolul precedentFALS: Ucraina va transforma Moldova într-un hub pentru livrarea echipamentelor militare
Articolul următorCâți cetățeni cu drept de vot din raioanele Soroca, Drochia și Florești vor participa la alegerile locale din toamnă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.