TRAGEDIE: Din cauza unui bunic iresponsabil, un minor a decedat, iar alții patru au fost traumatizați

0
494

  Presa din stânga Nistrului scrie despre un accident rutier cu consecințe grave, care a avut loc în noaptea de 9 mai. În urma unei iresponsabilități crase comise de un bărbat, cinci minori au avut de suferit, iar unul din ei a decedat.

  Tragedia s-a întâmplat în satul Mălăiești. Un bărbat, bunelul copilului care a provocat accidentul, după ce a consumat alcool a decis să-i încredințeze volanului nepotului de doar 14 ani. Copilul, în urma unei depășiri neregulamentare, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent într-un copac. Pe lângă cei doi în automobil mai erau alți patru minori, unul dintre care a decedat. Bătrânul și unul din copii, pe care îl ținea în brațe au fost internați în secția de reanimare.

Articolul precedentUnui sorocean i-a fost aplicată o amendă de 4500 lei pentru etalarea panglicii interzise
Articolul următorVali Boghean Band vine la Soroca în cadrul Caravanei Europene
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.