Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
132

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Ce scria în recipisa pe care a încercat s-o înghită cumnatul lui Doron,  cu 1245 vizualizări.

Recipisa pe care a încercat s-o înghită în timpul percheziţiilor Petru Merineanu, cumnatul lui Igor Dodon, prevedea procurarea a trei imobile şi a unei staţii cu tot cu ambarcaţiuni, în sumă totală de 700.000 de mii de euro în satul Molovata, raionul Dubăsari. Procurorii consideră că bunurile au fost procurate din banii fostului şef al statului şi aparţineau de facto familiei Dodon.

Locul 6: Precizare: Primăria nu oferă lemne, primăria doar colectează cereri,  cu 1264 vizualizări.

Recent scriam că persoanele, care au nevoie de lemne de foc pentru perioada rece a anului, pot scrie o cerere în adresa primăriei.

Locul 5: După vizita la AMU Soroca, ministra Ala Nemerenco a decis să retragă din circuit cele 43 de automobile marca UAZ,  cu 1292vizualizări.

„Am dispus ca absolut toate UAZ-rile să fie retrase de pe linie. Toate 43. Unele vor fi casate imediat, într-o așa stare au ajuns, altele vor trece la rezerve pentru situații eventuale… Din simplul motiv că așa nu se mai poate”, as scris pe o rețea de socializare ministra Sănătății, Ala Nemerenco.

Locul 4: Trei camere pentru monitorizarea traficului vor fi instalate pe traseul Soroca – Chișinău ,  cu 1833 vizualizări.

Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor’’ informează că pe mai multe trasee din Republica Moldova, vor fi instalate până la finele acestei luni, 15 camere video pentru monitorizarea unităților de transport și evaluarea traiectoriilor acestora în timp real. Este vorba nu doar de automobile, ci și de alte categorii precum biciclete, motociclete, camioane, autobuze, semiremorci și remorci.

Locul 3: Daria – tânăra care vrea să devină cea mai bună Barista ,  cu 2300 vizualizări.

Daria Grițco, o tânără de 23 de ani este pasionată de profesie mai neobișnuită pe la noi – Barista. Fiind studentă la Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca, în ultimul an de studii s-a hotărât să își găsească un loc de muncă cu un venit suplimentar. Pentru tânără, primii pași grei în profesie nu i-au fost o piedică. A avut un interes mare și cu multă grijă s-a dedicat, alături au fost și oamenii care au susținut-o, văzând potențialul ei și dorința de a crea „desene în cafea” .

Locul 2: Iată localitățile din raionul Soroca, propuse Guvernului pentru aprobare, în cadrul programului „Satul European”,  cu 3362 vizualizări.

În luna martie autoritățile centrale au anunțat despre lansarea Programului de Dezvoltare Locală „Satul European”, finanțat din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală. Din raionul Soroca au fost depuse 24 de dosare.

Locul 1: Soroceanul Denis Bunesco a pierdut lupta cu moartea ,  cu 10832 vizualizări.

Acum un an Observatorul de Nord scria că cetățenii sunt îndemnați să-l ajute pe soroceanul Denis Bunesco, care în luna mai a anului 2021 a fost victima unui accident rutier produs în Franța. Tânărul de 27 de ani, originar din Soroca, intrase în comă profundă, având traume severe la cap, gâtul și coloana vertebrală fracturate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.