Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
66

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Povestea unui ucrainean – „Îmi pare rău că ți-am furat mașina, mi-am salvat familia” ,  cu 1148 vizualizări.

O poveste impresionantă din Ucraina a fost distribuită pe pagina de Facebook Meanwhile in Ukraine. Un bărbat a furat o mașină pentru a-și salva familia, iar când l-a sunat pe proprietarul automobilului ca să își ceară scuze, totul a luat o turnură neașteptată.

Locul 6: De ce nu încep încă lucrările de restaurare a Cetății Soroca și când se va redeschide pentru vizitatori? / VIDEO ,  cu 1371 vizualizări.

Acum un an a început etapa a doua de restaurare a Cetății Soroca, în proiectul ”Ștefan cel Mare, istorie comună-patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”, implementat de Consiliul Raional Soroca în parteneriat cu Județul Vaslui. Bugetul total al proiectului constituie peste un milion și șase sute mii de euro, dintre care 90% grant din partea Uniunii Europene.

Locul 5:Atenție! Dacă veți primi ordin de prezentare la Centrul militar-teritorial Soroca pentru antrenamente de mobilizare să știți că este un fals,  cu 1563 vizualizări.

Ministerul Apărării al Republicii Moldova atenționează despre tentative de expediere în adresa cetățenilor din partea de nord a Republicii Moldova a ordinelor de chemare la exerciții și antrenamente de mobilizare venite din partea Centrelor militar-teritoriale.

Locul 4:19 familii ar putea fi obligate să plece din casele sociale din Soroca,  cu 1690 vizualizări.

La ședința din 5 mai 2022, unul dintre proiectele de pe ordinea de zi, este și cel cu privire la beneficiarii caselor sociale. Autorii proiectului au stabilit că 43 de familii nu întrunesc condițiile Legii nr 75/2015 cu privire la locuințe, iar 21 de familii nu întrunesc condițiile Regulamentului cu privire la modul, selectarea și distribuireа locuințelor. Totodată consilierilor li se propune să rezoluționeze contractele cu 19 familii.

Locul 3: Accident fatal în raionul Soroca, o femeie a decedat după ce mașina s-a răsturnat,  cu 2348 vizualizări.

Polițiștii din Soroca au intervenit la locul producerii unui accident rutier pe traseul R 14 în apropierea localității Soloneț.

Locul 2: O rachetă rusă a lovit un pod peste Nistru,  cu 3273 vizualizări.

O rachetă rusă a lovit un pod important din punct de vedere strategic aflat peste estuarul Nistrului din regiunea Odesa din sud-vestul Ucrainei, au anunțat luni autoritățile locale, citate de Reuters, informează Europa Liberă.

Locul 1: Două rachete au fost doborâte în regiunea ucraineană din vecinătatea raionului Soroca,  cu 3986 vizualizări.

La, 3 mai, sistemele ucrainene de apărare antirachetă au doborât rachetele de croazieră rusești trase în regiunea Vinița. Despre aceasta a raportat Consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gerashchenko. Potrivit acestuia, două rachete de croazieră zburau spre Vinița. Din fericire, nu au ajuns.

Articolul precedentTrei filme de groază pe care le poți viziona în zilele de odihnă
Articolul următorSvetlana Șapovalov la „Interviu cu soroceni” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.