Tinerii soroceni pot participa la o Tabără de Vară în Georgia

0
68

Tinerii soroceni sunt invitați să participe la Tabăra de vară a Școlii europene 2018, care va avea loc în Georgia în perioada 9 și 29 august. Participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani. Pot aplica tineri din țările UE și cele șase țări partenere din Europa de Est (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina).

Tabăra de vară își propune să adune până la 100 de tineri pentru a participa la diferite activități interactive și educaționale. Acestea vor avea menirea să promoveze valorile civile europene, precum și cooperarea, diversitatea culturală și toleranța în rândul tinerilor din țările Parteneriatului Estic.
Tabăra va servi ca o fază pregătitoare pentru potențialii studenți ai Școlii Europene a Parteneriatului Estic și pentru alți tineri interesați.
Termenul limită de înscriere este 18 mai 2018. Mai multe informații despre modul de depunere a candidaturilor pot fi găsite aici.

Înființarea Școlii Europene a Parteneriatului Estic are drept scop de a răspunde la nevoilor tinerilor, cu accentul pe educația secundară.

 

Articolul precedentMedalii pentru elevii soroceni la Campionatul RM la lupte greco-romane
Articolul următorAccident lângă Șolcani. Un tânăr a murit, iar alții patru au ajuns la spital
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.