Tinerii și bibliotecarii din raionul Florești au fost instruiți în domeniul Advocacy și Lobby la nivel local și național

0
96

Recent, bibliotecile din Cuhureștii de Jos, Cuhureștii de Sus și Cunicea din raionul Florești, au avut parte de instruiri în domeniul Advocacy și Lobby la nivel local și național. Formatorul Dumitru Stoica, director la Centrul Regional pentru inițiative sociale și dezvoltare durabilă, i-a ajutat pe tineri să perceapă necesitățile implementării planurilor de advocacy care pe viitor ar ajuta la procesul de rezolvare a problemelor comunitare. 

„Cu un grup de tineri, am organizat un consiliu în biblioteca din localitatea noastră. S-au adunat în biblioteca din Cuhureștii de Jos, câțiva bibliotecari și tineri din bibliotecile a satelor vecine. Copiii au fost împărțiți câte trei, au lucrat în echipă având și careva sarcini. A fost foarte interesant și ne dorim mult să mai participăm la așa fel de instruiri”, ne-a spus Silvia Racu, bibliotecar la Biblioteca Publică Cuhureștii de Jos.

Participanții au fost familiarizați cu esența și specificul dezvoltării comunitare.


Articolul precedentA fost majorat plafonul de acces la ajutorul pentru perioada rece a anului
Articolul următorZiua Națională a Culturii la Soroca surprinsă în imagini / GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.