Tinerii fotbaliști de la IPLT „Constantin Stere” au acces în etapa finală a turneului „Guguță”

0
185

Recent, pe stadionul municipal din Soroca a avut loc etapa a IV, penultima,a turneului republican la fotbal „Guguță”, printre copiii născuți în anii 2011-2013. La competițe au participat tineri fotbaliști din Rezina, Șoldănești, Florești și gazdele, reprezentate de echipa ILPT „Constantin Stere”.

În urma unei prestații spectaculoase, învingători au devenit picii de la „Constantin Stere”, care vor participa la etapa finală a competiției. Aceasta se va desfășura la Bălți. Bravo, tinerilor fotbaliști! Respect antrenorului Valeriu Toderaș”

 

 


Articolul precedentToată lumea, și cei „buni”, și cei „răi”, să mergem la Marea Adunare „Moldova Europeană”!
Articolul următorFALS: Occidentul provoacă destabilizare în Moldova
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.