Tinerii fizicieni de la LT „Constantin Stere” rămân la înălțime! Andrei Zăbreanu – unicul deținător al monedei comemorative „Mihai Mariunciuc 80 de ani de la naștere”!

0
221
    Universitatea Tehnică a Moldovei și Asociația Obștească ICAR au organizat Ediția a XI-a a Concursului de Fizică „In Memoriam Mihai Marinciuc”, la care au participat elevi din mai multe instituții de învățământ din Republica Moldova.
   Ca întotdeauna, o evoluție foarte bună au avut tinerii fizicieni de la Liceul Teoretic „Constantin Stere” din Soroca. Cu două locuri II, trei locuri III și 6 mențiuni, în clasamentul pe echipe, ai noștri au fost devansați doar de două instituții de prestigiu din capitală!
  Un BRAVO!!! aparte merită elevul clasei a XII-a, Zăbreanu Andrei, unicul deținător din această ediție al monedei comemorative „Mihai Mariunciuc 80 de ani de la naștere”! (SURSA: Victor CIUVAGA)

Articolul precedentClătite / „Ghidul bucatelor tradiţionale din raionul Soroca”
Articolul următor„Denunță! Atitudinea ta contează!”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.