Tentativă de braconaj în raionul Florești. Trei persoane amendate

0
143

Trei persoane din raionul Florești s-au ales cu amenzi, pentru tentativă de braconaj în sectorul Gura-Camencii. Oamenii legii împreună cu inspectorii de mediu au dat peste cap planul persoanelor care organizau vânătoarea ilegală.

În urma verificărilor a fost identificată o armă cu țeavă lisă, calibru 12, echipată cu două cartușe gata pentru utilizare imediată.

Arma și cartușele au fost ridicate și predate IP Florești, care urmează să analizeze amănunțit detaliile privind regimul armelor și munițiilor cu destinație civilă, pentru a sancționa conform legii.

sursa: tvn.md


Articolul precedentIurie Tănase: Nu este, printre noi, o candidatură mai bună decât cea a lui Veaceslav Rusnac… Veronica Suveica: Veaceslav Rusnac va intra în istoria raionului ca președintele care a comis cel mai mare rateu
Articolul următorÎn căutarea legendelor: ”Berja” din Vasilcău / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.