Tabăra de odihnă pentru copii ”La Dumbravă” va pustii în această vară

0
590

Epidemia de Coronavirus a dat peste cap nu doar procesul de instruire a elevilor, care a trecut în mediul online, dar și planurile pentru vacanța de vară.

Se pare că în acest an, elevii din raionul Soroca nu vor ajunge să se oihneasă în tabăra ”La Dumbravă”, cum se întâmpla în fiecre vară. Autoritățile sunt în căutarea soluțiilor alternative pentru copii.

”Direcția Învățământ a elaborat încă în luna martie  un proiect de decizie cu privire la organizarea odihnei elevilor în sezonul estival 2020. Conform acestuia în Tabăra  de odihnă pentru copii ”La Dumbravă”  urmau să se odihnească în lunile de vară  1200 de copii în 4 schimburi.  Dat fiind situația pandemică în care ne-am pomenit,  organizarea taberei ar reprezenta un risc sporit pentru sănătatea copiilor” ne-a comunicat Angela Mușenco, șefa Direcției Învățământ Soroca.

Potrivit sursei, Direcția Învățământ lucrează acum asupra unui program educațional de alternativă pe timp de vară  axat pe dezvoltare personală, comunicare, interacțiunea copiilor în mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.