Sportivul sorocean Eugen Mihalcean a fost întâmpinat acasă după ce a obținut bronzul la Campionatul Mondial de Lupte libere / VIDEO

0
2116

Sportivul Eugen Mihalcean, originar din satul Redi – Cereşnovăţ, raionul Soroca, a reușit săptămâna trecută o performanță deosebită, acesta a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Lupte libere U-20, desfășurat în Iordania (categoria de până la 86 kg și până la 20 de ani). Acesta i-a învins pe sportivii din Rusia, Kirghizia și Iran.

Cu toată că performanța remarcabilă a fost obținută și datorită antrenorilor emeriți Anatolie Zacon, Gîlcă Maxim, Roman Dermenji și Boris Savva, Eugen Mihalcean nu a uitat de unde a pornit și cine a fost primul său antrenor. Acesta a revenit astăzi la Școala Sportivă raională din Soroca, unde a fost întâmpinat așa cum se cuvine unui campion.


Articolul precedentAu revenit în băncile tinereții după 43 de ani de la absolvire / VIDEO
Articolul următorSoroca: când și unde vor fi deconectări programate ale energiei electrice, în legătură cu executarea lucrărilor de întreținere
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.