Sportivii de la Liceul Teoretic „Constantin Stere” și-au adjudecat titlul de campioni ai raionului la volei

0
162
  Echipa de volei, care reprezintă ciclul gimnazial de la Liceul Teoretic „Constantin Stere” (antrenor Valeriu Toderaș) a câștigat locul I și titlul de campioană a raionului Soroca la volei. În total, la competiție au participat 10 echipe, din mai multe localități ale raionului.
  Locul doi a fost cucerit de elevii Gimnaziului din satul Bulboci (antrenor Iurie Cojocaru), iar pe locul III s-a situat echipa Liceului Teoretic „Ion Creangă” (antrenor Tudor Ciobanu). Campionatul, care s-a desfășurat în sala de sport a LT „Constantin Stere”, a fost organizat de Asociația de Volei din raionul Soroca, iar sprijinul administrativ și financiar a venit din partea Consiliului raional Soroca . (FOTO: Agenția Olimpică Soroca.
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentEchipa „Nistrenii” este noua campioană a raionului Soroca la volei
Articolul următorO femeie de 45 de ani din satul Chetrosu a fost găsită moartă într-un canal din Italia
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.