Speak Up! Moldova recrutează voluntari. Alătură-te echipei și contribuie la promovarea toleranței în societate

0
103
Sursa — Greatnews.ro

Organizația non-guvernamentală Speak Up! caută membri noi, tineri interesați de drepturile minorităților, de modul în care acestea sunt acceptate în societate și de promovarea celor trei valori de bază a organizației: egalitate, toleranță și non-discriminare.

Speak Up! se opune indiferenței, misoginismului și discriminării de orice fel. Scopul membrilor organizației este să informeze publicul în legătură cu importanța viziunilor tolerante.

Poți deveni parte a echipei ocupând următoarele poziții:
# voluntar/ă Reporteri;
# voluntar/ă Advertising;
# voluntar/ă Human Relations.

Dacă ești tânăr(ă) creativ(ă), cu idei originale, vezi pe această pagină care sunt criteriile de selecție a candidaților și completează formularul de înregistrare.

Termenul limită pentru trimiterea dosarului este 2 octombrie.


Organizația a realizat și a planificat mai multe proiecte: de la sondaje stradale la training-uri dedicate tinerilor din mediul rural. Amintim că unul dintre cele mai cunoscute proiecte marca SpeakUp! Moldova a fost „Confessions”, în care invitații Natalia Morari, Ruxy Ghimp și Ilinca Mazureac, ghidați de motto-ul „Let’s show them what crazy can do” au vorbit despre calitățile deosebite ce le-au permis să obțină succes.

Sursa: #diez.md

  • ETICHETE
  • VP
Articolul precedentAmbasadorul SUA Kent D. Logsdon: Vrem să vedem că suveranitatea Republicii Moldova este respectată / VIDEO
Articolul următorÎn miez de noapte, Putin a semnat decretul de anexare a circa 15 la sută din teritoriul Ucrainei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.