Speak Up! Moldova recrutează voluntari. Alătură-te echipei și contribuie la promovarea toleranței în societate

0
74
Sursa — Greatnews.ro

Organizația non-guvernamentală Speak Up! caută membri noi, tineri interesați de drepturile minorităților, de modul în care acestea sunt acceptate în societate și de promovarea celor trei valori de bază a organizației: egalitate, toleranță și non-discriminare.

Speak Up! se opune indiferenței, misoginismului și discriminării de orice fel. Scopul membrilor organizației este să informeze publicul în legătură cu importanța viziunilor tolerante.

Poți deveni parte a echipei ocupând următoarele poziții:
# voluntar/ă Reporteri;
# voluntar/ă Advertising;
# voluntar/ă Human Relations.

Dacă ești tânăr(ă) creativ(ă), cu idei originale, vezi pe această pagină care sunt criteriile de selecție a candidaților și completează formularul de înregistrare.

Termenul limită pentru trimiterea dosarului este 2 octombrie.


Organizația a realizat și a planificat mai multe proiecte: de la sondaje stradale la training-uri dedicate tinerilor din mediul rural. Amintim că unul dintre cele mai cunoscute proiecte marca SpeakUp! Moldova a fost „Confessions”, în care invitații Natalia Morari, Ruxy Ghimp și Ilinca Mazureac, ghidați de motto-ul „Let’s show them what crazy can do” au vorbit despre calitățile deosebite ce le-au permis să obțină succes.

Sursa: #diez.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.