Sorocenii pot merge la odihnă în România și Ucraina, fără a sta în carantină și fără testul negativ la Covid.

0
738

Conform ultimilor decizii ale instituțiilor sanitare din România și Ucraina, pentru această perioadă Bucureștiul și Kievul nu impun restricții cetățenilor moldoveni. Astfel, sorocenii pot merge la odihnă în aceste două țări, fără riscul de a sta în carantină 14 zile și fără a prezenta la frontieră testul negativ la Covid-19.

Pentru a ne odihni este nevoie de două lucruri simple: să avem timp și să avem bani. Cunoscătorii afirmă, bunăoară, că pentru trei zile de vacanță în România trebuie să scoatem din buzunar de la 95 până la 130 euro, iar în Ucraina ne va costa mai puțin, doar 80-130 de euro pentru 3 zile.

  Apropo,  a fost exclusă obligativitatea prezentării la frontieră a testului negativ la COVID-19 și a fost anulată carantina și la întoarcerea în Republica Moldova.


Articolul precedentEuro s-a scumpit cu 16 bani, iar dolarul cu 4 bani, față de leul moldovenesc.
Articolul următorEvaluarea Periodică Universală: bile albe, bile negre
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.