Sorocenii au șansa să participe la concursul ,,Premiile Naţionale pentru Tineret”

0
35

Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării a lansat astăzi concursul ,,Premiile Naționale pentru dezvoltarea sectorului de Tineret”, ediţia 2018, informează Moldpres. Potrivit organizatorilor, concursul se desfăşoară anual, cu prilejul marcării Zilei Naţionale a Tineretului (a doua duminică a lunii noiembrie) şi are drept scop recunoașterea realizărilor, performanţelor şi a contribuţiei tinerilor, specialiștilor și lucrătorilor de tineret, precum și a organizaţiilor de tineret de la nivel local pentru dezvoltarea sectorului de tineret.

Laureaților „Premiilor Naționale pentru Tineret” li se înmânează Diploma de confirmare a distincţiei acordate în cadrul concursului, Trofeul şi câte un premiu bănesc după cum urmează: Specialistul de tineret al anului 2018 din cadrul APL de nivelul I – 12 000 lei, specialistul de tineret al anului 2018 din cadrul APL de nivelul II – 12 000 lei, lucrătorul de tineret al anului 2018 – 12 000 lei, Consiliul Local al Tinerilor al anului 2018 – 15 000 lei și Centrul de Tineret al anului 2018 – 20 000 lei.

Condițiile de participare la concurs sunt următoarele: Persoana, grupul de persoane sau instituţia trebuie să reprezinte una din cele 5 categorii enumerate mai sus. Persoana, grupul de persoane sau instituţia care au beneficiat de un premiu naţional pentru tineret în ultimii 2 ani nu sunt eligibili pentru ediția din acest an. Criteriile de selecţie pentru fiecare categorie în parte sunt stabilite în Regulamentul privind acordarea distincţiilor şi premiilor naţionale pentru dezvoltarea sectorului de tineret.

Dosarele de participare la concurs vor fi depuse, până la  27 octombrie, ora 17:00, la următoarea adresă: Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova, MD-2033, mun. Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, cutia poștală de la etajul 1, intrarea din str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni. Totodată, dosarul urmează a fi expediat, în mod obligatoriu, și la adresa de e-mail: carina.ene@mecc.gov.md.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.