Sorocenii Alexandru Solovei și Maxim Sarmanov au devenit vicecampioni europeni

0
99

Sorocenii Alexandru Solovei și Maxim Sarmanov au devenit vicecampioni europeni, la categoria de vârstă sub 20 de ani, la lupte greco-romane anunță Ministerul Educației.

După ce a trecut pe rând de reprezentanții din Grecia și Ungaria, Maxim Sarmanov a cedat doar în finala categoriei de greutate de până la 55 kg, contra luptătorului Papik Dzhavadian, care a evoluat la europenele de la Novi Sad, Serbia, sub drapel neutru.

La rândul său, Alexandru Solovei a intrat în posesia medaliei de argint a categoriei de greutate de până la 77 kg, după ce a cedat în fața lui Levente Levai din Ungaria. Anterior, sportivul nostru a învins luptătorii din Georgia, Norvegia, Armenia și Suedia.

Anul trecut, Alexandru Solovei și-a trecut în palmares titlurile de campion european și vicecampion mondial, ambele la categoria de vârstă sub 20 de ani.

Campionatul European de lupte U-20, continuă cu probele lupte libere și lupte feminine, unde țara noastră va avea reprezentant în fiecare categorie de greutate.


Articolul precedent7 remedii la îndemână cum să scapi de mirosul din încălțăminte
Articolul următorMetoda japoneză prin care scapi de țânțari și muște pentru totdeauna. Nu vei mai vedea niciodată vreo insectă în camera ta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.