Soroceanul Vitalie Damașcan schimbă „Cizma” pe „Țara Lalelelor”

0
270

   După ce în sezonul trecut, atacantul selecționatei Republicii Moldova la fotbal, legitimat la AC Torino, Vitalie Damașcan, a evoluat pentru formația olandeză Fortuna Sittard, recent acesta a fost împrumutat la altă echipă din Țara lalelelor, RKC Waalwijk.

Vă reamintim că, Vitalie Damașcan are 21 de ani, este discipol al fotbalului sorocean, dar consacrarea a cunoscut-o la cea mai galonată echipă din Basarabia, Zimbru. În cariera sa a jucat pentru Sheriff, de unde a fost cumpărat, la începutul anului 2018, de echipa italiană din Serie A, AC Torino, cu 1.500.000 de euro.

Articolul precedent112: 1.600.000 de apeluri în 8 luni
Articolul următorFMF: Spectatorii ar putea reveni pe stadioane
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.