Soroceanul Vitalie Damașcan-jr nu a făcut parte din lotul bătut măr de italieni

0
121

   Pentru a doua oară în istorie, selecționata Republicii Moldova a pierdut cu scorul de 0-6 într-un meci de fotbal. Prima dată s-a întâmplat pe data de 6 iunie 2001, când „tricolorii” au fost răpuși de suedezi, iar a două umilință, cu același scor de tenis, 0-6, s-a produs chiar aseară, la Florența, în meciul cu puternica formație a Italiei.

  Italia – Republica Moldova 6-0

Marcatori: Cristante 18, Caputo 23, El Shaarawy 30, 45+1, Posmac 37-autogol, Berardi 72

 Italia: Sirigu (Cragno 67), Acerbi, Biraghi (Emerson 66), Mancini, Bonaventura (Sensi 68), Cristante, Lazzari, Locatelli, Caputo, El Shaarawy (Grifo 67), Berardi

 Antrenor: Roberto Mancini

 Republica Moldova: Koșelev (Namașco 46), Armaș, Posmac, Marandici (Reabciuk 46), Crăciun (Mudrac 46), Suvorov (Cociuc 46), Ioniță, Rață, Carp (Epureanu 29), Plătica, Nicolaescu (Milinceanu 79)

 Antrenor: Engin Firat

 Amicalul cu Italia a fost un test important înaintea meciurilor cu Grecia și Slovenia din Liga Națiunilor. Cu elenii jucăm pe 11 octombrie la Atena, iar contra Sloveniei vom evolua la Chișinău trei zile mai târziu… De remarcat și faptul că soroceanul Vitalie Damașcan-jr nu a jucat în acest meci.


Articolul precedentFALS: Unei femei i-a curs creierul pe nas după ce a fost testată pentru COVID-19
Articolul următorPeisajele din Vărăncău – În aventură… cu Augustin / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.