Soroceanul Ilie Damașcan a schimbat Turnul Măgurele pe Constanța

0
97

După cum vă anunțasem anterior, echipa de fotbal TURRIS din Turnu Măgurele, care evoluează în Divizia B, era pe cale să părăsească campionatul României. Până la urmă, însă, s-a găsit, se pare, un finanțator care este gata să preia echipa.

Este vorba de afaceristul bucureștean Claudiu Florică, care și-a manifestat interesul să cumpere echipa de la familia ex-premierului Liviu Dragnea.

Altfel, între timp majoritatea jucătorilor și-au găsit echipe, lucru care pune în dificultate formația Turris. Printre alții, și soroceanul Ilie Damașcan n-a stat mult pe tușe și, alături de colegii Liviu Mihai și Vlad Rusu a semnat cu formația de pe malul mării, Farul din Constanța. O echipă mult mai galonată decât Turris…

Apropo, Ilie deja a marcat primul său gol în tricoul echipei antrenate de Ianis Zicu, în meciul amical cu Dinamo-2. Soroceanul a deschis scorul, iar meciul s-a terminat cu 6-0!

Articolul precedentPreoții care vor face agitație electorală în biserici vor fi pasibili de sancțiuni adminsitrative
Articolul următorAtenție soroceni: Tarifele pentru transportul public și evacuarea deşeurilor vor fi decise săptămâna viitoare
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.