Soroceanca Livia Coțaga, printre elevii premiați de prim-ministra Natalia Gavrilița

1
476

49 de elevi din întreaga țară, care au luat 10 pe linie la examenul național de bacalaureat, au fost premiați cu diplome de prim-ministra Natalia Gavrilița și ministrul Educației și Cercetării, Anatolie Topală, în cadrul unui eveniment, la Guvern. Printre elevii premiați este și Livia Coțaga de la Liceul Teoretic ”Constantin Stere” din municipiul Soroca.

În cadrul discursului său, șefa Executivului a felicitat tinerii absolvenți pentru realizările obținute și i-a îndemnat să își continue studiile și cariera în structurile guvernamentale din Republica Moldova: „Am onoarea să mă aflu în fața celor mai luminate minți cu o realizare majoră, care vă plasează pe o traiectorie academică plină de oportunități. Vă îndemn să evaluați cu toată seriozitatea posibilitatea continuării studiilor la noi în țară, avem multe specialități la care se predă bine, cu aplicarea celor mai noi tehnologii, cu oportunități de creștere profesională deja la etapa studiilor. Guvernul vă așteaptă cu mâinile deschise, avem programe de internship, avem poziții vacante, avem oportunități de colaborare – avem nevoie de voi”, a declarat prim-ministra Natalia Gavrilița în cadrul evenimentului.
De asemenea, șefa Cabinetului de miniștri a mulțumit părinților și corpului didactic, pentru efortul depus în educarea celor mai buni liceeni din țară și a menționat că Executivul își va continua reformele inițiate pentru fortificarea sistemului de învățământ la toate nivelele.
”Atât statul, cât și partenerii de dezvoltare au investit enorm în universitățile din Moldova, iar în următorii ani ne-am asumat investiții și mai mari în universități„ a mai spus prim-ministra.
 
sursa: Guvernul Republicii Moldova

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.