Și-a ucis cea mai bună prietenă ca să-i fure bebelușul

0
1369

O femeie din Texas acuzată că și-a ucis o prietenă apropiată în 2019 care tocmai născuse și i-a furat copilul, a pledat vinovată pentru crimă și a fost condamnată la 55 de ani de închisoare. Magen Fieramusca, de 37 de ani, a recunoscut că a omorât-o pe Heidi Broussard, de 33 de ani, a anunțat procurorul din Travis, Jose Garza, scrie DIGI24.

Fieramusca a renunțat la dreptul de a face apel. Ancheta în acest caz a început la Austin, după dispariția unei fetițe de 3 săptămâni. Fieramusca a devenit repede persoană de interes în acest caz. Poliția spune că fetița a fost găsită ulterior în viață într-o casă din zona Houston, iar cadavrul lui Broussard a fost descoperit în portbagajul mașinii lui Fieramusca. Potrivit unui comunicat de la acea vreme, Fieramusca a răpit-o pe Broussard pe 12 decembrie 2019 și a ucis-o prin strangulare.

Copilul – Margot Carey – a fost înapoiat ulterior tatălui. Fieramusca și Broussard erau prietene foarte bune de aproximativ 10 ani, cunoscundu-se la biserică. Când Broussard a rămas gravidă, Fieramusca a simulat și ea sarcina, susținând că urma să nască în aceeași perioadă. De fapt, ea a plănuit de la început să îi fure copilul prietenei ei. După ce Broussard a născut, Fieramusca a anunțat și ea că a adus pe lume o fetiță, însă nu a trimis nicio fotografie cu ea.

Sursa: DIGI24


Articolul precedentCele mai bune 7 alimente pentru rinichi
Articolul următor7 semne de avertizare timpurie că rinichii tăi nu funcționează așa cum ar trebui și cum să îi ajuți
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.