Sesiune de finalizare a proiectului „Joboteca Juridică” la LT „C. Stere” / VIDEO

0
604

Astăzi, 14 noiembrie, în incinta liceului teoretic „C. Stere” din municipiul Soroca, a avut loc o activitate de totalizare a proiectului „Joboteca Juridică”. Acest proiect a fost destinat unui grup de 50 de elevi (clasele IX – XII) din cadrul a cinci instituții de învățământ din raionul Soroca: Liceul Teoretic „C. Stere” (mun. Soroca); Liceul Teoretic Visoca; Gimnaziul Rublenița; Gimnaziul Racovăț și Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca.

În cadrul acestui proiect, a fost creat și prezentat elevilor ghidul denumit „Carieră în drept”. Acest material a fost elaborat cu implicarea directă a tinerilor beneficiari din raionul Soroca, care și-au publicat eseurile despre fiecare profesie studiată în contextul acestui proiect.

În cadrul proiectului au fost organizate multe activități, precum: patru traininguri de ghidare în carieră; patru ședințe de diseminare a bunelor practici către colegii din instituție;
trei ședințe online de ghidare în cariera juridică: „Față în față cu un profesionist” (discuții cu profesioniști din diverse domenii ale dreptului); două ședințe de consultații cu elevii: co-participare în procesul de editare a Ghidului Profesiilor Juridice; editarea Ghidului Profesiilor Juridice de către două experți în domeniu, care ulterior va fi distribuit către instituțiile de învățământ.

Articolul precedentDiversitatea care ne unește: Etniile din R. Moldova
Articolul următorMeteo: astăzi sunt posibile ploi, iar temperatura aerului va fi de +12 grade Celsius

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.