Se caută directori pentru școlile din Vasilcău, Băxani, Trifăuți, Dubna, Niorcani, Vădeni, Căinarii Vechi, Regina Maria, Slobozia Nouă și Redi Cereșnovăț

0
2841

Direcția Învățământ Soroca anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei de director a următoarelor instituții de învățământ: Gimnaziul „Andrei Porcescu” din Căinarii Vechi, Gimnaziul „Dinastia Romanciuc” din Vădeni, Gimnaziul „Grigore Vieru” din Vasilcău, Gimnaziul Regina Maria, Școala Primară Grădiniță „Veniamin Apostol” din Dubna, Școala Primară Grădiniță „Mihai Secara” din Niorcani, Școala Primară Grădiniță din Slobozia Nouă, Școala Primară din Băxani, Școala Primară „Vitalie Gîncu” din Redi Cereșnovăț și Școala Primară din Trifăuți.

“La concurs pot participa cetăţeni ai Republicii Moldova, cu studii superioare universitare, care au o vechime în activitatea didactică de cel puțin trei ani, la data expirării termenului de depunere a dosarelor nu au împlinit vârsta de 65 ani, cunosc limba română, sunt apți din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic) pentru exercitarea funcției, nu au antecedente penale, nu au fost concediați în ultimii 5 ani pe baza art. 86 alin. (1) lit. g)-r) și art. 301 alin. (1) lit. a)-b) din Codul muncii al Republicii Moldova nr. 154/2003 sau destituiți dintr-o funcție publică conform art.64 alin. (1) lit. a) și b) din Legea nr. 158/2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public. Candidaţii pentru ocuparea funcţiei de director al instituţiei de învăţământ depun personal sau prin reprezentant (la Direcția Învățământ Soroca), prin poștă sau e-mail, în termen de 30 de zile calendaristice din ziua publicării anunțului, dosarul de concurs, care cuprinde obligatoriu mai multe acte” se scrie în anunțul Direcției. Mai multe detalii aflați AICI.

Actele pot fi depuse la Direcția Învățământ Soroca, str. Ștefan cel Mare, 5, bir. 211, până la 2 octombrie 2023 inclusiv, ora 12:00. Telefon de contact: 0230-22223 sau 0230-28637.

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Motocultorul – cel mai popular mijloc de transport la țară
Articolul următorVremea rămâne stabilă – astăzi vom avea cer variabil și până la +25 de grade Celsius
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.