Scumpirile la carburanți se țin lanț. Benzina AI95, +9 bani…

0
163

   După ce Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a majorat pe 16 iulie marja de comercializare angro și cu amănuntul a benzinei, motorinei și a gazului lichefiat pentru a preîntâmpina, potrivit instituției, penuria de produse petroliere pe piață, scumpirile la carburanți se țin lanț.

   Astfel, o companie petrolieră  a majorat prețurile la carburanți  și a afișat prețuri mai mari cu 9 bani la benzina AI95 – dacă ieri aceasta  20,31 de lei per litru,  acum costă 20,40 de lei per litru. Motorina se vinde la prețul vechi – 16,50 lei per litru.

  Vă reamintim că, A de la 1 iulie, ANRE stabilește din nou prețurile plafon la carburanți, după o pauză de peste doi ani. Noua metodologie a început să fie aplicată în urma unor modificări legislative adoptate de Parlament în luna aprilie.

Articolul precedentLansarea proiectului ,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”
Articolul următorRusia, Grecia, Irlanda, Marea Britanie și alte 48 de țări au fost incluse în Lista statelor cu risc epidemiologic sporit
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.