SANCȚIUNI pntru bisericile care au desfășurat slujbe cu enoriași

0
341

Din 1441 de locașe sfinte din țară, 285 au desfășurat slujbe bisericești cu enoriași, chiar dacă Guvernul a interzis acest lucru. Potrivit premierului Ion Chicu, poliția a lansat procedura de sancționare a bisericilor care nu s-au conformat cerințelor de a se abține de la serviciile divine, transmite IPN.

„Din păcate, poliția este nevoită să aplice măsurile de sancționare. Au fost lansate aceste proceduri conform legislației și eu regret foarte mult că am ajuns în această situație, când nu se respectă regula respectivă”, a declarat premierul după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19.

Până acum, de COVID-19, au fost confirmate două cazuri de îmbolnăvire în rândul slujitorilor bisericești.

În prezent numărul bolnavilor de COVID-19 în Republica Moldova este de 263. Dintre aceștia 13 s-au tratat și doi au decedat.

Articolul precedentOficial: Câte rezerve de grâu, ulei, zahăr și porumb are Republica Moldova?
Articolul următorVoluntarii din Soroca sar în ajutorul celor nevoiași
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.