Salonul de frumusețe „Beauty Factory”, printre sponsorii concursului foto „Decada Dragostei”

0
234

Salonul „Beauty Factory” este un salon de frumuseţe care îmbină cu succes eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea, este locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat, elegant și somptuos.

 

„Beauty Factory” este locul unde fiecare clientă va putea apela la cele mai calitative servicii de înfrumusețare din următoarea gamă: cosmetolog, manichiură, pedichiură, barber, servicii frizer, laminare genelor, sprâncenelor, extensia genelor, solar, epilare cu ceară, epilare cu zahăr, corecția spâncenelor, vopsire.

Aici veți găsi mereu profesioniști gata să vă pună mereu zâmbetul pe buze și care vă vor pune în evidență frumusețea dvs!

 

Articolul precedentÎn doar două ore, cinci cutremure au fost înregistrate în România. Cel mai mare de 4,6 grade pe scara Richter
Articolul următorRestaurantul „Soroca”, printre sponsorii concursului foto „Decada Dragostei”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.