Ruladă de porc cu cartofi fri

0
44

Ingrediente:

90 gr carne de porc
200 gr cartofi
20 gr caşcaval
20 gr prune uscate
Un ardei dulce
200-300 gr ulei
Sare, piper

Mod de preparare:

Muşchiuleţul de porc se porţionează în câteva părţi şi se bate cu ciocănaşul. Bucăţile de carne se sărează, se pipărează şi se împănează cu caşcaval, prune uscate şi ardei dulce — toate tăiate pai. Carnea se rulează şi se rumenesc uşor într-o tigaie cu puţin ulei. Aşa procedăm cu toate bucăţile de carne, după care le punem într-o tavă ş i le coacem în cuptor timp de 25 minute la temperatura 200 gr C. Cartofii, spălaţi şi tăiaţi pai, se frig bine în mult ulei şi după ce capătă culoarea aurie, se scurg bine. Rulada feliată se serveşte cu cartofi fri.

A gătit cu drag Cristina Cecan, elevă în gr 33, „Bucătari”

Articolul precedentUniversitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei anunţă ADMITEREA 2017
Articolul următorSoroceni în căutarea unui loc de muncă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.