România și alte 14 țări au fost excluse din „lista roșie”

0
474
imagine: radiochisinau.md

Ministerul Sănătății a actualizat lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrare în Republica Moldova. Din această listă au fost  scoase  Albania, Armenia, Austria, Azerbaijan, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Irlanda, Italia, Kazahstan, Macedonia de Nord, Polonia, România, Turcia, Ungaria și Ucraina.

Din data de 4 ianuarie, cei care se vor întoarce din aceste țări nu vor mai fi nevoiți să stea în carantină timp de 14 zile.  Totodată, Ministerul Sănătății a adăugat alte state, care nu se regăsesc în lista actuală. Este vorba despre Israel, Monaco, Marea Britanie și Irlanda de Nord. Astfel, începând cu data de 4 ianuarie cei care vor reveni din aceste țări vor trebui să stea în autoizolare.

 


Articolul precedentÎn prima zi a anului 2021, încă 14 soroceni au fost confirmați cu Covid-19.
Articolul următorAnsamblul din Dubna la Festivalul-concurs online „V-am ura, v-am tot ura” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.