Robert Gatman a fost ales noul președinte al Consiliului Local al Tinerilor din municipiul Soroca

0
427

În această săptămână s-au întrunit elevii din Consiliul Local al Tinerilor din municipiul Soroca pentru a-și alege conducerea. Pentru funcția de Președinte al Consiliul Local al Tinerilor din municipiul Soroca și-au depus candidatura doi tineri: Robert Gatman, de la Liceul Teoretic „Constantin Stere” și Oleg Romașcan, de la Liceul Teoretic ”Alexandr Pușkin”. Cele mai multe voturi le-a primit Robert Gatman.

”Prioritățile mele sunt: promovarea imaginii CLT-ului, implicarea tinerilor în viața socială, sporirea rolului decizional al tinerilor și organizarea activităților cu scopul de a discuta probleme sociale și a depista soluții. Sunt foarte bucuros să conduc acest grup de tineri minunați” ne-a declarat proaspătul ales. În postura de vicepreședinte al Consiliului Local al Tinerilor din municipiul Soroca va activa Oleg Romașcan.
Consiliul Local al Tinerilor din municipiul Soroca a fost constituit la 3 octombrie 2019 și este o activitate din Planul de Activități în domeniul Tineret a Raionului pentru perioada anului 2019, susținut financiar de Consiliul Raional Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.