Ingrediente:
800 gr ceafă de porc
10 gr ciuperci champignion
1/2 varză murată
100 gr ulei
1 bucată peliculă de grăsime de porc
Sare, piper după gust
Mod de preparare:
Carnea se taie în 4 bucăţi şi se bate. Sărăm şi pipărăm fiecare bucată de carne. Ciupercile spălate şi curățite se taie felii şi se prăjesc în o parte din ulei, după care le împărţim în patru părţi egale. Pe fiecare bucată din carne se pune câte o parte din ciupercile prăjite, se rulează bucata de carne şi se înfăşoară în frunză de varză, apoi într-o bucată de peliculă de grăsime din porc. Fiecare bucată se prăjeşte în restul uleiului, pe toate părţile, până la rumenire, după care în tava în care s-au prăjit se acoperă cu capac şi se pun la cuptor la temperatura de 180 grade, până la gătire.

Poftă mare!