REȚETA DE ACASĂ: Ruladă din carne de porc în foi de varză

0
240
Foto: pixabay.com

Ingrediente:

800 gr ceafă de porc
10 gr ciuperci champignion
1/2 varză murată
100 gr ulei
1 bucată peliculă de grăsime de porc
Sare, piper după gust

Mod de preparare:

Carnea se taie în 4 bucăţi şi se bate. Sărăm şi pipărăm fiecare bucată de carne. Ciupercile spălate şi curățite se taie felii şi se prăjesc în o parte din ulei, după care le împărţim în patru părţi egale. Pe fiecare bucată din carne se pune câte o parte din ciupercile prăjite, se rulează bucata de carne şi se înfăşoară în frunză de varză, apoi într-o bucată de peliculă de grăsime din porc. Fiecare bucată se prăjeşte în restul uleiului, pe toate părţile, până la rumenire, după care în tava în care s-au prăjit se acoperă cu capac şi se pun la cuptor la temperatura de 180 grade, până la gătire.

Vă urează poftă mare Lilia Tăbârţă, eleva gr. 33.

 

Bucatar

Poftă mare!

 


Articolul precedentÎn Republica Moldova există localități care au un semnal de telefonie foarte slab, inclusiv în raionul Soroca
Articolul următorDe ce au părăsit mayașii unul dintre cele mai mari orașe? Putem avea soarta lor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.