Remanieri în guvern: a plecat Sergiu Gaibu și a venit Dumitru Alaiba, la Ministerul Economiei. Ministru nou și la Mediu.

0
169

  La ședința de astăzi a cabinetului Gavriliță, au avut loc câteva remanieri de cadre. Astfel, ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, și-a prezentat demisia, iar în locul lui a venit deputatul Dumitru Alaiba.

  Avem ministru nou și la Mediu – se numește Rodica Iordanov, anterior secretară de stat la acest minister. A fost anunțată și demisia directorului Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac, locul lui fiind luat de Alexandru Musteață. Cabinetul de miniştri a aprobat eliberarea lui Andrei Muntean din funcţia de director adjunct la Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei. În acest post a fost numită Silvia Bojoga, care va exercita şi interimatul şefului instituţiei până la numirea altei persoane.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentProiectul “ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR DIN MOLDOVA” – Programul de Îmbunătățire a Învățământului Superior 
Articolul următor„STEAM pe roți” a ajuns și la IP Gimnaziul Voloave / GALERIE FOTO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.