„Redirecționarea transportului de mare tonaj din Soloneț, este imposibilă…”

0
204

La mai bine de jumătate de an de la Alegerile Parlamentare, redacția „Observatorul de Nord” a venit cu inițiativa de a colecta de la soroceni mai multe întrebări pentru deputații din Parlamentul Republicii Moldova, la care vom solicita răspuns de la deputați.

Provocarea a fost acceptată de cei trei legiuitori care, deși au candidat pe liste de partid, sunt în primul rând soroceni. Așa că vă îndemnăm să ne scrieți pe pagina noastră de Facebook întrebarea pe care o aveți pentru deputații Ion Babici, Elena Bodnarenco sau Alla Pilipețcaia, iar noi vom publica răspunsurile primite de la legiuitori.

La întrebarea doamnei Raisa Lefter, a răspuns Elena Bodnarenco, deputat din partea Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Între timp doamna deputată a primit și răspunsul Ministerului Infrastructurii si Dezvoltarii Regionale la demersul privind circulatia autovechiculelor de mare tonaj pe drumul regional G38 R14 – Soloneț – Unchitești – G39. Pe care vi-l prezentăm mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.