Răsfăț cinematografic: Filmul „Midnight Sun” va fi difuzat în Parcul Central din Drochia

0
19

La Drochia, sezonul filmelor sub cerul liber continuă să vă încânte! Astăzi 13 septembrie, începând cu ora 19:00, în Parcul Central din orașul Drochia, vă așteaptă o proiecție specială, sub lumina blândă a lunii, a unui film care cu siguranță vă va cuceri inimile.

Veniti însoțiți de prieteni și familie, aduceți cu voi o păturică comodă și bucurați-vă de filmul artistic “Midnight Sun”, prezentat cu drag de Centrul de Tineret Drochia în colaborare cu Centrul Raional de Cultură și Biblioteca Publică Raională Iulian Filip.

Filmul „Midnight Sun” este o producție japoneză, povestea lui Katie, o tânără de 17 ani obligată să stea închisă în casă încă de mică din cauza unei boli foarte rare care o pune în pericol de moarte la cea mai scurtă expunere la lumina soarelui.
sursa: Consiliul Raional al Tinerilor din Drochia
Articolul precedentPUBLICITATE: Centrul ARA din Soroca „Puntea către succesul tinerilor” / VIDEO
Articolul următor„Campionatul European de Bărci Dragon: Performanțe Remarcabile ale Sportivilor Moldoveni”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.