Raportează cazurile de găsire a animalelor moarte și primește recompensă

0
479

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) a anunţat astăzi că va oferi recompense pentru raportarea cazurilor de găsire a animalelor moarte, transmite MOLDPRES.

„Supravegherea stării de sănătate a animalelor/ păsărilor domestice și sălbatice este foarte importantă pentru cunoașterea stării de sănătate la nivel naţional şi pentru întocmirea analizelor privind riscul de trecere a anumitor boli de la animalele din mediul sălbatic, la cele domestice. Depistarea din timp a unor astfel de cazuri, ajută autorităţile responsabile de sănătatea animalelor şi siguranţa alimentelor în stabilirea măsurilor de profilaxie şi control al bolilor”, indică ANSA.

Semnalarea cazurilor de animale/păsări domestice sau sălbatice, găsite moarte sau bolnave, poate fi transmisă la adresa de e-mail: noticare.dssv@ansa.gov.md, utilizând formularul de notificare a cazurilor de animale moarte.

„Nu uitați, în anumite cazuri ANSA vă poate oferi recompense pentru raportarea acestor cazuri”, a rezumat instituţia.

 

 

Articolul precedentDacă mergi la Cetatea Soroca, în acest weekend, nu uita să treci și pe la cămin / VIDEO
Articolul următorȘapte meșteri populari din raionul Soroca vor saluta Bucovina din partea Basarabiei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.