Raionul Soroca ține pasul – (doar) încă două cazuri de infectare cu COVID-19

0
849
Foto: pixabay.com

Deja a șasea zi consecutiv numărul pacienților depistați cu COVID-9, în raionul Soroca, se încadrează în limitele 0-4 cazuri. Conform declarației ministrei Veronica Dumbrăveanu din această seară, numărul persoanelor depistate cu coronavirus după ultimele teste, în raionul Soroca, este de 2.

În total, în ultimele 24 de ore au fost efectuate 801 probe, 133 dintre ele fiind pozitive. Din ele 30 de cazuri au fost înregistrate la Chișinău, 20 de cazuri în raioanele din stânga Nistrului, 16 cazuri în raionul Cahul, 11 cazuri în municipiul Bălți, 9 cazuri în raionul Dubăsari, 8 cazuri în raionul Fălești, câte 5 cazuri în raioanele Rezina și Sângerei, câte 4 cazuri în raioanele Drochia, Căușeni și Ștefan Vodă, câte 2 cazuri în raioanele Orhei, Râșcani, Dondușeni, Ocnița și Soroca și câte un caz în raioanele Criuleni, Edineț, Florești, Glodeni și Ialoveni.

De remarcat și faptul că în total, în raionul Soroca, au fost înregistrate 252 cazuri de infectare, ceea ce ne situează pe un dezonorant loc secund. Pe primul loc, în acest TOP negativ situându-se municipiul Chișinău cu 1129 de cazuri, iar pe locul trei, raionul Ștefan Vodă – cu 251 de cazuri. Cele mai puține cazuri au fost înregistrate în raioanele Șoldănești și Camenca – câte 1 caz.

În Republica Moldova au fost monitorizate, până în prezent, 38804 cazuri, dintre care 3771 cazuri au fost pozitive. Numărul cazurilor recuperate sunt de 1114, iar cazuri active sunt 2451. 109 persoane, cu părere de rău, au decedat.

INFO OdN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.