Raionul Soroca se află sub Cod Galben de alertă.

0
147

La ședința ordinară a Comisiei raionale extraordinare de sănătate publică, în urma evaluării situației epidemiologice s-a constatat că, în perioada 20 – 26 decembrie în raionul Soroca, cu o populație de 89.688 de oameni au fost confirmate cu COVID 45 de persoane, incidența fiind de 450 de cazuri la 100.000 de populație.  În urma acestei rate de infectare raionului Soroca i-a fost atribuit Codul Galben de alertă epidemiologică.

Comisia raională extraordinară de Sănătate Publică a atribuit Codul Verde de alertă epidemiologic la 26 de primării. 6 primării sunt sub Codul Galben de alertă, iar cea mai nesatisfăcătoare situație se atestă în primăriile Volovița – 4 cazuri de infectare, Dărcăuți și Hristici – câte 3 cazuri de infectare.

 

 

Articolul precedentVictor Parasii și Ilie Leahu – învingătorii Concursului raional ”Cel mai bun vin de casă al anului 2021”.
Articolul următorColinde de la Vădeni la Concursul „Colindul și Cântecul de stea – rădăcini și tradiții” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.