Raionul Florești se numără printre raioanele cu cele mai multe cazuri de gripă

0
88
Foto: pixabay.com

În ultima săptămână a lunii ianuarie a crescut simțitor cazurile de gripă (peste 200 de cazuri), după cum informează Agenția Națională pentru Sănătate Publică. Printre raioanele cu cele mai multe cazuri de gripă înregistrate se regăsește și raionul Florești – 10 cazuri.

În raionul Soroca, în această perioadă, a fost înregistrat un singur caz. În situația creată specialiștii recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție (păstrarea distanței sociale, evitarea locurilor aglomerate; respectarea regulilor de igienă și a măsurilor sanitare la locul de trai, la locul de muncă, de educație și învățământ, cu aerisirea spațiilor închise, purtarea măștilor în instituțiile medicale) și să se adreseze la medicul de familie la apariția primelor simptome ale infecției COVID-19 (febră, tuse, respirație dificilă, dureri în gât, dureri musculare, frisoane).


Articolul precedentCrearea și instalarea unui parc fotovoltaic în municipiul Soroca – ce zic cetățenii?
Articolul următorS-ar fi pornit la protest la Chișinău, dar a ajuns într-un accident rutier la Drochia
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.